Duobehandlingar

banner duo

Ta med dig din partner/vän/mamma för en mysig stund tillsammans!

Duo FotLyx

Luta er tillbaks och bara njut. Låt fötterna sjunka ner i ett värmande fotbad med svensk tång, oljebaserad fotscrubb med havssalt som avlägsnar döda hudceller och förnyar huden. Följt av massage med balm och crème som mjukar upp, reparerar och ger elasticitet åt era fötter.
Te och tilltugg serveras.

 60 min 550kr/ person

 

Duo HelhetsLyx

Sjunk ner i ett fotbad med närande Medelhavssalt och tångflingor. Luta dig tillbaks och njut av en mugg te med tilltugg. Du får en bricka med sköna fotvårdsprodukter som du behandla dina fötter med.

Samtidigt får din vän…

En djupgående massage av rygg, axlar och nacke med närande och väldoftande olja, samt ansikts- och hårbotten massage. Där efter byts ni vid.

40 min fotkur

40 min massage

90 min 785kr / pers

 

Duo AnsiktsLyx

Luta er tillbaks och njut av en avslappnande ansiktskur och hårbottenmassage. Rengöring, en underbar papayapeeling, cirkulations höjande ansiktsmassage med närande olja samt ögon- och ansiktscreme. Avslutas med en härligt avslappnande hårbottenmassage.
Du får passande färg av Mineral Powder/foundation som skyddar din hud efter behandlingen, samt Rouge och Lip Gloss.
God dryck och litet tilltugg serveras efteråt.

50 min  550kr / pers

 

Duo Du&Jag

90 min av egentid i vårt Duorum.

Luta er tillbaks i en skön relaxstol och låt fötterna sjunka ner i ett varmt fotbad med hela tångruskor. Ni får en bricka med välgörande produkter och vägledning hur ni ger era fötter en alldeles underbar behandlingsstund. Njut och ha en trevlig stund tillsammans!

90 min 395kr / pers. Inkl te & tilltugg

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress