Gravidmassage

banner gravid2

I väntans tider

Massage med varm havandeskapsolja, Lovely Mother. En kroppsolja med eteriska oljor från Geranium, Mandarin, Patcholi och Citron som är bra för hela kroppen. Oljan används med fördel hemma i dagligt bruk speciellt på mage, bröst och lår för att göra huden elastisk och förebygger hudbristningar.
Innehåller Sheasmörolja, Solrosolja och kallpressad jojobaolja

Liggställningen anpassas efter hur du kan ligga med magen och specialbänk används, speciellt utformad för gravida, för en bekväm ställning.

30 min 450 kr | 40 min 450kr | 60 min 650kr | 75 min 775kr | 90 min 900kr

 

 

Gravid lyx

Kroppspeeling med korn från Aprikoskärnor, Jojobaolja och eteriska oljor från Grapefrukt, Rosmarin och Kanel. Tar effektivt bort döda hudceller och gör huden mjuk. Torkas varsamt bort med varma handdukar. Mjuk men djupgående helkroppsmassage med havandeskapsoljan Lovely Mother, som motverkar hudbristningar. En skön skalpmassage under tiden oljan sjunker in.
Avslutas med bodylotion som masseras in i huden och lämnar den silkesmjuk.

Liggställningen anpassas efter hur du kan ligga med magen och specialbänk används, speciellt utformad för gravida för en bekväm ställning.
Efteråt sitter du ner med en mugg Te och lite frukt.

En mycket uppskattad och populär present till en väntande mamma.

60 min 675 kr

 

 

Trötta fötter

Lavendelfotbad som lindrar trötta och svullna fötter, du bjuds på frukt och njuter av ett Hallonbladste. Du får sedan lägga dig ner med fötterna i högläge. Peeling av fötter och vader som
sedan packas in och får verka en stund. Under tiden får ansikte, käkar och nacke en djupgående massage, samt armar och händer.

Avslutningsvis massage av fötter och vader.

60 min 675kr

I butiken finns hela Maria Åkerbergs sortiment av hudvårdsprodukter för blivande mammor. Både under och efter graviditeten,
samt hela barnvårdsserien.

bottombanner2

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress