Kroppsbehandlingar

kroppsbehandling

Vi använder 100% ekologiska och svensktillverkade produkter från Maria Åkerberg i alla våra behandlingar. Hela sortimentet finns i butiken.
Vill du komplettera med frans och brynfärg inkl plock av bryn i någon av våra behandlingar, säg till vid bokningen. +180kr

 

Back On Track

En härligt nyskapande helkroppsbehandling med uppiggande och energigivande effekt. Du får en mjukgörande papayarubbing och en näringsrik kroppsinpackning med mjukgörande och fuktgivande lotion och balm. Varma stenar placeras på chakrapunkterna och kroppen sluts om med varma handdukar.
Fuktboost för ansiktet med papaya enzympeeling och fuktmask. Massage med närande olja och crème. Hårbottenmassage med scalpskrubb som tar bort torrhet och beläggning i hårbotten.

Behandling utan dusch, produkterna sjunker in i huden och du kan med fördel låta dem verka över natten. Behandlingen ökar blod- och lymfcirkulationen.

75 min 875kr

 

Aroma inpackning

Njut av denna välgörande behandling som tar bort döda hudceller, sätter fart på blodcirkulationen och ger din hud en härligt silkeslen känsla. En värmande torrborstning av hela kroppen följt av en lätt massage med närande varm olja och väldoftande bodylotion. Varma stenar placeras på chakrapunkterna och kroppen sluts om med varma handdukar. Därefter får du en mycket
avslappnande ansiktsmassage med närande olja.

En djupt avslappnande och värmande kroppsbehandling.

60 min 675kr

 

Topp till tå

Varmt nerbäddad får du en alldeles underbar stund för kropp och själ. Händer och fötter peelas mjuka och packas in med en AHA peeling, massage med närande nagelolja och crème. Ansikte och dekolletage får lite omtanke. Rengöring, peeling och massage med närande ansiktsolja. Avslutas med ögon- och dagcreme samt en passande färg av Mineral Powder/foundation som skyddar din hud efter behandlingen, samt Rouge och Lip Gloss.

60 min 675kr

 

FotLyx

Ge dig och dina fötter en stund av maximal avkoppling. Värmande fotbad med svensk tång, fotskrubb med havssalt som avlägsnar döda hudceller och förnyar huden. Följt av massage av fot- och vadmuskler med balm och crème som mjukar upp, reparerar och ger elasticitet åt dina fötter.

Te och tilltugg serveras.

60 min 675kr
Problem med fötterna? Bra produkter finns i butiken för olika åkommor.

 

Mjuka händer

Skön behandling för händernas muskler. Tillför fukt och näring till torra, nariga händer och nagelband. Här ingår peeling, massage med närande och mjukgörande olja och balm, fuktgivande mask. Medan masken verkar så njuter du av en av en skalpmassage. Avslutas med crème.

Kan göras i samband med ansiktsbehandling, då rabatt.

30 minuter      450kr

Var rädd om händernas naturliga fettbarriär. I butiken finns produkter och kurer för att hålla händer, nagelband och naglar mjuka.

 

Rena & sköna ryggen

Rengöring, ånga, peeling, närande produkter masseras in efter hudtyp. Undertiden en djupverkande mask verkar får du en skön skalpmassage. Avslutas med lotion.

Produkterna anpassas efter hudtyp

45 min 550 kr (ungdom 12-16 år, 475kr)

Vid acnehud är kurbehandling att rekommendera på 5 behandlingar, 1/ gång i veckan. Sista behandlingen 50% rabatt.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress