Massagebehandlingar

massagebehandlingar

Klassisk massage

Din kropp är något du har med dig hela livet så den är värd lite omtanke. Massagen anpassas efter dina behov och har både rehabiliterande och förebyggande effekter. Stressnivåer sänks och du får en djup avslappning. Smärtande muskler får en djupgående behandling. Blodcirkulationen ökar, gör spända och ömma muskler mjuka och elastiska och muskler stretchas till rätta.

30 min 450 kr | 40 min 550 kr | 60 min 650 kr | 75 min 775 kr | 90 min 900kr

 

Barnmassage

Idag har barn precis som vuxna, en miljö runt sig med många intryck och högt tempo. Barn har svårare att värja sig från det och påverkas även inombords. Följden kan bli spända muskler och ibland även huvudvärk eller magont.
Genom massage och beröring kan vi avhjälpa en del av problemen då oxytocinet frigörs i kroppen. Oxytocin är ett lugn och ro hormon.

Avslutas med ChokladmjölksMys

upp till 14 år 30 min 365 kr | 5 gångs kort 1650kr

 

Taktil hand- och fotmassage

Varmt nerbäddad får du en mycket mjuk och omslutande beröringsmassage för dina händer och fötter. Mag- och tarm funktionen förbättras. Matsmältningen blir effektivare och näringsupptaget ökar. Stress nivåerna sänks och du får en djup avslappning. Hjälper till att sänka blodtrycket, ger bättre sömn och är en bra hjälp vid ångest.

40 min 550kr

 

Ansiktsmassage

Njutning! Avkopplande och djupgående ansiktsmassage som motverkar stress och spända käkmuskler. Även ljud i öron minskar/försvinner. Massage av nacke och axlar ingår. Behandlingen inleds med lätt rengöring. Muskler och vävnad stimuleras, spänningar släpper och behandlingen ger dig en djup avslappning.

30 min 450kr

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress