Paketbehandlingar

paketbehandlingar

Lilla Ansiktskuren och Massage

En djupgående massage av rygg, axlar och nacke med närande och väldoftande olja. Följt av en avslappnande ansiktskur med rengöring, peeling, ånga och en cirkulationshöjande ansiktsmassage samt fuktgivande ansiktskräm. Avslutningsvis en passande färg av Mineral Powder som skyddar din hud efter behandlingen samt Rouge och Lip Gloss.
30 min massage och 30 min ansiktskur

60 min 795kr

 

Ansiktsbehandling och massage

En djupgående massage av rygg, axlar och nacke med närande och väldoftande olja. Följt av en renande och närande ansiktsbehandling. Rengöring, peeling, ånga, massage, mask och creme. Avslutningsvis en passande färg av Mineral Powder som skyddar din hud efter behandlingen, samt Rouge och Lip Gloss.
30 min massage och 60 min ansiktsbehandling

90 min 1015kr

 

Fotkur & Massage

En härlig stund av maximal avkoppling. Behandlingen börjar med en djupgående massage av rygg, axlar och nacke med närande och väldoftande olja. Därefter låter du dina fötter sjunka ner i ett värmande fotbad, med svensk tång och medelhavssalt, fotskrubb med havssalt som avlägsnar döda hudceller och förnyar huden. Följt av massage av fot- och vadmuskler med balm och creme som mjukar upp, reparera och ger elasticitet åt dina fötter.
30 min massage och 60 min fotkur

Frukt och te serveras.

90 min 1015kr

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress