Varumärken

varumärken

Maria Åkerberg – Naturlig svensk hudvård

Makeup och Hudvårdsprodukter för alla i familjen – Baby & barn, tonåring, man & kvinna.
Med rena, genuina och Svensktillverkade produkter vill Maria Åkerberg jobba för ett mer hållbart samhälle, där fler börjar agera och tänka på vad och hur vi konsumerar. Vara kritiska kring innehållet i hudvårdsprodukter. Produkterna tillverkas av ekologiska ingredienser av bästa kvalitét i den egna produktionsanläggningen som ligger i Frillesås på den Halländska västkusten.

 

Terra Midi – Gåsäggstvålar

Tvålarna från Terra Midi tillverkas i Provence och är uteslutande gjorda av vegetabiliska oljor. Terra Midi står sedan länge för hög kvalitet med respekt
för de gamla franska traditionerna. 
Terra Midis härliga gåsäggstvålar är milda och återfuktande tvålar för användning på hela kroppen. Tvålarna finns i flera olika dofter och är fetare än vanliga tvålar. Detta eftersom de innehåller karitésmör som bevarar hudens fuktbalans. Tvålarna innehåller inga djurfetter eller syntetiska antioxidationsmedel. Man har istället valt att använda rosmarin som antioxidationsmedel.

 

Klockargårdens – Tvålar

Tvålar för oss människor och världens bästa hundschampotvål för våra fyrfota vänner. Handtillverkade naturtvålar från Norberg.

 

Våga – Smycken

Kvinnligt, tufft och lyxigt är ledord som representerar VÅGA:s smyckekollektioner. Samtliga smycken är nickel, bly och kadmium testade. Passar utmärkt att ge bort som födelsedagspresent, till studenten, examen, bröllop eller som en morgongåva.

 

Vi säljer även snacks och annat gott från kända svenska varumärken.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress