Behandlingar

Det sägs att kroppen är fantastisk på att kommunicera.
Frågan är – hur bra är vi på att lyssna på den?

Smärtbehandling-  Dornterapi, Massage & Laserbehandling

Behandlingsteknikerna som används i din behandling  anpassas för att lösa problemen och orsaken till det du söker för och kan förändras allt eftersom du blir bättre.
Hjälp till hemövningar.


Bicom bioresonans

Kroppens celler är elektriskt laddade vilka samarbetar och kommunicerar med varandra genom olika frekvenser. Blir det störningar i kommunikationen så blir det ohälsa i kroppen. Dessa störningar kan upptäckas med Bioresonansterapi såsom t ex allergier, eksem, sura uppstötningar, nedsatt immunsystem, stress och utmattning, mag- tarmproblem, acne, hormonell obalans mm

 


Bicom sluta röka - snusa

Med Bioresonansterapi kan du bli kvitt suget att röka och snusa. Vid behandling används både kroppens egna frekvensmönster och cigarettens/ snusets. Beroendet tas bort genom att skicka in en inverterad (ändrad) frekvens och på det sättet släcka ut behovet att röka/ snusa. Vanan tas inte bort, men eftersom det fysiska beroendet är borta är det bara en tanke och inte längre ett behov hos dig.

 

Vaxbehandling - Fransar & Bryn

Vaxbehandling är ett snabbt och enkelt sätt att ta bort oönskat hår i ansikte och på hela kroppen, utväxten blir mjukare och tunnare än vid rakning - stubbfri.  Hårväxten ökar inte som många tror, hårsäckarna tröttas ut och hårväxten minskar :)
Välskötta och snygga Fransar & Bryn förhöjer hela ansiktet . Färgning av fransar och bryn är ett enkelt sätt att stötta din naturliga skönhet. 


Ansiktsbehandling 

I behandlingarna används hudvårdsprodukter fr Maria ÅkerbergVid acne och olika hudsjukdomar kan vi med Bicom Bioresonans se vad som belastar din hud och även hjälpa till att behandla det.Ansiktskur för grupp

Kom och ha en härlig stund tillsammans med några vänner. Ansiktskur inklusive nack- axelmassage.

Inför ditt första besök

För att jag ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du besvara Hälsoformuläret inför din första behandling som gäller för din bokning. Skriv ut, fyll i och ta med till ditt besök. Finns också på mottagningen, kom en stund innan .
Skriv ut
 

Avbokningsregler

Om du behöver omboka/avboka din tid ber vi dig att göra detta i god tid innan din behandling, dock senast 24 timmar innan så någon annan kan få din tid. Gör din ombokning/avbokning via sms eller ring 073-644 79 25 (lämna ett meddelande om vi är upptagna och inte svarar) då ser vi det fortast. 

*Vid väldigt sen avbokning eller utebliven ankomst debiteras hela behandlingssumman.

Informationsfilm om BICOM